Menu

Jóga gyerekeknek


Kis létszámú gyerekjóga óráinkon minden gyermek kitüntetett figyelemben részesül. A Flora Életmódközpontban két korosztálynak ajánlunk jógafoglalkozásokat. A 2-3 éves apróságokat a Pindur jóga, az 1-4.osztályos iskolás gyermekeket a sulis jóga várja.

Milyen problémákra nyújt megoldást?

A gyermekjóga, jótékony hatásainak köszönhetően számos problémára nyújt megoldást. Javítja az állóképességet, nő az izmok ereje, és rugalmassága, helyes testtartásra tanít és elősegíti az egyensúlyérzék kialakítását. Serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait, segít az összpontosításban, fejleszti a figyelmet, a memóriát, a ritmusérzéket és a beszédkészséget, ennek köszönhetően növeli az önbizalmat, és oldja a szorongást. Megtanít relaxálni, a tudatos légzés pedig nyugtatja az idegrendszert. Kitartásra nevel.

Kinek ajánljuk a szolgáltatást?

A jógafoglalkozásokat minden gyermeknek szeretettel ajánljuk.

Oktatónk:

Marjai-Kocsis Anikó

Gyerekjóga oktató, relaxációs terapeuta, hatha jógaoktató, pszichológus

Időpontok:

Hétfő: 17.30-18.15-ig 

Péntek: 16.00-16.30-ig

Az első jóga óra ajándék, hogy a vendégek megtapasztalhassák a jóga áldásos hatásait. Bízunk benne, hogy ezt követően már vendégeink fogják ezzel az élménnyel rendszeresen megajándékozni magukat, amikor egy órát a testi, lelki és mentális egészségükre szánnak.

Bejelentkezés:

Áraink:

Gyerekjóga: 1200 Ft/ 45 perc

Pindur jóga: 1000 Ft/ 30 perc

Magán óra (előre egyeztetett időpontban): 8000 Ft/60 perc  

Bérletek:

5 alkalmas gyerek jóga: 5000 Ft

5 alkalmas pindur jóga: 4500 FT

A bérletek 2 hónapig érvényesek!