Menu

Csoportos hangtálas relaxáció


Hangtálakkal való munka során a levegőt, mint a hangrezgések közvetítő közegét használjuk fel, mely az agyba jut további feldolgozásra. Ez a mély ellazulás lehetővé teszi a hasznos tudatalatti tartalmakhoz való hozzáférést, belső hangunk meghallását.  

Milyen problémákra nyújt megoldást?

Manapság a stressz okozta gondok, kétségek miatt könnyen elveszíthetjük rezgő képességünket, így szervezetünk – egyensúlyából kibillenve – megbetegedhet. A rezonancia alapvető fizikai jelenség, kialakulásakor a rezgések erősíthetik, vagy gyengíthetik egymást, ez alapján beszélhetünk harmónia vagy disszonancia kialakulásáról, melyet rezonancia terápiás kísérletekkel igazoltak. A hangrezgések ezért fizikai és érzelmi rezonancia kínálatot jelentenek az emberek számára. 

Kiknek ajánljuk a szolgáltatást?

A rezgésterápia remek lehetőség a feltöltődésre, regenerálódásra, meditációra. Pozitívan hat a negatív stressz feldolgozására, erősíti az immunrendszert, támogatja a gyógyulási folyamatokat. Helyreállítja sejtjeink ideális rezgéstartományát segítve ezzel az önregenerációs folyamatok optimális működését. Ezért különösen ajánlott stressz kezelésére, alvászavarok esetén, koncentrációs nehézségekre, kimerültségre, fejfájásra, érzelmi blokkok oldására. A csoportos hangfürdő fekvő vagy ülő pozícióban történik. A központban rendelkezésre állnak jógamatracok, párnák és takarók, de természetesen sajátot is lehet hozni.

Nem ajánljuk kezeletlen magas vérnyomás, epilepszia és súlyos pszichózis esetén, illetve a várandósság első trimeszterében.

Szakértőnk:

Máthé Hajnal

vaisnava teológus, mentálhigiénés tanácsadó, OH-kártya instruktor

Áraink:

  • A hangfürdő időtartama 60 perc, 2.500.-/fő

Bejelentkezés: