Menu

TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK


A központ 2019-ben került kialakításra egy 25 éve sikeresen működő szolgáltató házban, ennek megfelelően az ügyfélforgalom a környéken folyamatosan biztosított. Az épület elhelyezkedésének köszönhetően a környéken közel 8000, míg a kerületben 80.000 lakos él.

Rendelő- és terembérlés – Miért a Flora?

Könnyű megközelíthetőség

A központ autóval és tömegközlekedéssel egyaránt megközelíthető. A 151-es busz Kikötő utca nevű megállóhelye csupán 1 perces sétára található központunktól.

Nyugodt, modern környezet

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink nyugodt, csendes, modern környezetben vehessék igénybe szolgáltatásainkat, és óráinkat.

Bérlők részére zárt parkoló

Vendégeink részére ingyenes köztéri parkolási lehetőség áll rendelkezésre, bérlőink számára pedig zárt parkolóhelyet biztosítunk.

Közös helyiségek használata

Bérelhető rendelőinken és termünkön kívül recepció, tároló helyiségek, vendégváró, és teakonyha található központunkban.

Szabad wifi használat

Az ügyfelekkel történő zavartalan kapcsolattartáshoz és munkavégzéshez szabad wifi elérhetőséget biztosítunk bérlőink rendelkezésére.

Férfi és női öltöző zuhanyzó

Szünetekben, illetve órák/terápiák előtt vagy után partnereink felfrissülhetnek központunk férfi, vagy női zuhanyzó helyiségeiben.

Megjelenési lehetőség a Flora felületein

Partnereink számára bemutatkozási és megjelenési lehetőséget biztosítunk a Flora Életmódközpont honlapján, valamint Facebook oldalán.

Akadálymentesített megközelíthetőség

Annak érdekében, hogy vendégeink számára ne okozzon problémát központunk felkeresése, az akadálymentesített megközelítés is biztosított.

Kiadó rendelőink, termeink

6 rendelő

Rugalmas bérleti konstrukció, akár 1 órára is bérelhető helyiségek!

Méret: 17 m2 – 24 m2
Berendezett rendelő masszázshoz: 9.000 Ft/nap
Felszereltség: masszázságy, paraván, íróasztal, szék, mosdó
Szabadon berendezhető rendelőink:
Az 1. és 2. rendelők, illetve a 3. és 4. rendelők átjárhatók, így akár egyben is bérelhetők.
Az árak az egy hónapra vetített rendszeresség függvényében változnak 4.000-1.125,- Ft/óra között. Amennyiben egy szobát teljes időtartamban szeretne kibérelni kizárólagos használatra, úgy egyedi ár kerül kialakításra.
Érdekel
Nagyterem

Kiválóan alkalmas előadásokhoz, tanfolyamokhoz, workshopokhoz, illetve sportolási célra (pl: jóga, Tai Chi, Csikung, gyógytorna stb.).

Méret: 42 m2
Felszereltség:
6 db bodhi jógamatrac, 6 db. meditációs párna (tönköly), 6 db takaró
Árak:
Egész napos rendezvényre 20.000 Ft/nap
4 órára 10.000,- Ft
+ Terasz:
A teremhez egy 50 m2 nagyságú terasz is tartozik, így jó idő esetén a foglalkozásokat a szabadban is meg lehet tartani. Mivel a terasz a teremből nyílik, ezért a két területen két különböző foglalkozás megtartására egy időben nincs lehetőség.
Érdekel

Bérléssel, időpontfoglalással, és kérdéseivel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!